2015-08-13 08:59:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Meneküljön a munkába!

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygók ma minden esélyt megadnak önnek, hogy kivívja a környezetében élők elismerését. Amihez nyúl, az arannyá változik. A kedvesét nem érdeklik az anyagiak, inkább több figyelmet és hűséget várna öntől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szaturnusz szemben áll a Bika jegyével és nem engedi, hogy anyagilag előrébb jusson, sőt, lehet, hogy hozzá kell nyúlnia a megtakarításaihoz. A nyaralás sem lesz olcsó, de szüksége van a pihenésre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Könnyen szócsaták kellős közepébe kerülhet, és ennek fejfájás, rossz közérzet, ólmos fáradtság lehet a következménye. Ha szeretné megúszni a dolgot, akkor sürgősen ki kellene vennie egy-két nap szabadságot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bolygóhalmozódás van az ön anyagi javakat jelző területén. Érzi, hogy valamit muszáj tennie a pénzügyeivel kapcsolatban, hiszen nemrég még csodálták azért, ahogy a pénzzel bánik...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Többször is vitába keveredhet, mert túlságosan is hisz a saját igazában. Képes elmenni odáig, hogy az akaratát minden áron rákényszerítse másokra, ezzel pedig maga ellen fordíthat olyan embereket, akik egyébként segítenék.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap jobban sikerülhet, mint ahogy azt elképzelte, minden ötletét meg tudja valósítani. Pénzügyi tranzakciói is sikeresnek látszanak, a szerelem területén is minden a legnagyobb rendben lesz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki nagyon összeveszik önnel, ráadásul nem is nagyon érti, hogy miért. Bölcsen tenné, ha megpróbálná megbeszélni az ügyet. Minden esetre megviseli majd ez az eset, és lehet, hogy rossz kedve is lesz tőle.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Használja ki, hogy mások üdülnek, és nincs senki, aki meg tudná oldani azt a feladatot, ami önnek könnyedén megy – ez egy remek alkalom a kiugrásra. Vegye komolyan a lehetőséget, és végezze minél precízebben a feladatát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma mindent tehernek és nyűgnek érez, valami rendkívülire és izgalmasra vágyik. Ebből a nyugtalanságból most valami jó is kisülhet... A fölös energiáit levezetheti egy kis sporttal.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Semlegesnek ígérkezik a nap, a bolygók nem hoznak világrengető változásokat. Ha bármibe belefog, azt senki sem fogja ellenezni, de nem is segítik a törekvéseit. Olyan feladatot válasszon, ami lassú tempóban is elvégezhető.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A legjobb, ha a problémák elől a munkába menekül, ezen a területen ma kevesebb csapás érheti, mint máshol. Próbáljon meg a hivatásából töltekezni és erőt meríteni. Hamarosan megváltozik a hangulat, érdemes kivárnia.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Merkúrral. A szembenállás mindig olyan, mint a mérleg nyelve, valamit helyrebillenthetünk általa. Nem egyszerű feladat ez. Lehetséges, hogy akadályokba fog ütközni, de ha már rászánta magát a dolgok tisztázására, tartson ki, utána jobban fogja érezni magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: